Снимка:   -->Клиновете са предпочитани от повечето дами заради ефекта

...
Снимка:   -->Клиновете са предпочитани от повечето дами заради ефекта
Коментари Харесай

Безшевните клинове – тотален хит в търсенето на комфорт и естетика

Снимка:

 
-->
Клиновете са желани от множеството дами поради резултата на оформяне на тялото, който те обезпечават. За разлика от обичайните модели, чието разработване е от плат с шевове, потребителките от ден на ден се обръщат към безшевните разновидности на клинове.

Едно от неустоимите преимущества на е техният цялостен комфорт. Без плътни шевове, те обезпечават безпрепятствено и компактно нагласяване, което обаче не протрива кожата.

Безшевната технология – по-изгодна, по-удобна и даже по-красива

Безшевната технология съставлява новаторска идея за произвеждане на облекла съвсем без никакви шевове. При тази технология обособените елементи от кройката на клиновете на практика са изплетени дружно по кръгов метод, който основава произведение от една част – без шевове, ципове или връзки. Специфичната технология за плетене, която употребява профилирани кръгли станове, се оказва идеално адаптираща се към тялото. Носейки подобен чеп, човек действително не усеща, че е обут в него. През цялото време има възприятие за лекост и еластичност – освен това фигурата още веднъж наподобява по-стегната, както би била, в случай че е в обичаен, направен с шевове чеп.

Докато цената на безшевните клинове е малко по-скъпа от обичайните модели, те са по-изгодни заради обстоятелството, че устоят по-дълго и с това оферират по-голяма стойност за парите си.

Как се създава безшевно облекло?

Безшевната тъкан се плете на така наречен тръбна машина. Заедно се зашиват единствено вътрешните шевове на крачолите на клина и защото безшевната тъкан е плетена материя, тя е доста по-лека, с по-голяма степен на еластичност и със същата степен опазване на формата спрямо елементарните клинове.

Процесът включва кроене и шиене, след което частите от плат се захващат дружно на машина, наречена оверлог, посредством който се разрешава творчество във формата на самото пришиване. Чрез технологията на безшевното произвеждане голям брой разнообразни тъкани могат да се употребяват, без значение дали са по-компресирани, мрежести или приблизително разтегливи.

Оптимизиране на производството

Безшевното облекло се създава в един развой на плетене, който отстрани страничните шевове. По този метод отпадат процедури като изрязване и обшиване на тъкани. Това прави индустриалният развой усъвършенстван и по-бърз, защото се печели към 25-35% по-малко време за довеждане докрай на произведение.

Най-подходящи за фитнес действия

Поради неналичието на каквито и да било шевове, които биха предизвикали някакъв дискомфорт по време на подготовка, безшевните клинове са 100% неограничаващи, гъвкави и предлагащи оптималната независимост на придвижванията. Те несъмнено са основани за фитнес действия и интензивен бодибилдинг, където тялото би трябвало да се огъва и да се движи без ограничавания. Тези материи са дишащи и не разрешават претопляне, което би провокирало ненужно изпотяване.

Разнообразие в моделите безшевни клинове

Безшевната технология не е статична и непрестанно се развива с нови оферти и фешън трендове, в това число приложение на новаторски акомодации и нишки. Постоянната еволюция подсигурява многообразие в дизайна на клинове, тъй че клиентките постоянно могат да бъдат сюрпризирани. При безшевните клинове кипи от голям брой цветове, шарки, дължини, комбинации на текстури и равнища на компресия.

По-голяма устойчивост на безшевните клинове

Освен комфорт и хубост,безшевните клинове оферират и по-висока степен на устойчивост спрямо обичайните клинове. Това се дължи на обстоятелството, че безшевните вариации нямат колани или странични шевове, които с времето се скапват и с това се покачва тяхното качество и равнище на устойчивост.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР